Hola a tots i a totes,
Em dic Jordi Villarreal i m’agrada menjar i
beure, millor dit: m’agrada menjar i beure molt bé. Sóc el que moltes persones
etiqueten com un gourmet.
Un gourmet i un sibarita.
En ocasions, per a alguns, aquests dos termes són
pejoratius i no entenc el per què.
Per què donen plaer? Per què s’ha de ser ric o
tenir bastants diners per poder-te associar o aparellar amb aquests adjectius?
Les persones que tenen aquestes idees ficades
al cap estan equivocades, almenys en el meu cas.
Jo em menjo amb tant de gust un plat de bajoques
i patates bullides de primer plat i un ou ferrat o una simple truita de segon acompanyat amb un
vi jove del terreny, com el millor foie amb caviar regat amb un sauternes. Per
a mi la qüestió principal és xalar, ser feliç paladejant el que menjo i el que bec. No
importa la quantitat, sinó la qualitat.
Ja des de petit, m’han contat els meus pares,
que tastava i olorava tots els menjars d’una manera quasi obsessiva, encara que
després no m’agradessin. Aquest hàbit no l’he perdut sinó que, pel contrari, amb els anys l’he anat desenvolupant.
En aquest blog voldria compartir amb els meus
amics i amb tot aquell que ho desitgi les meues imatges, comentaris i notes de
tast de tots els aliments i begudes interessants que vagi menjant i bevent.
Desitjaria
que fos un instrument per a que, en la mesura que
sigui capaç, poder transmetre una mica d’alegria,
cultura i felicitat, relacionades amb el món de la gastronomia i del vi.
Muchas gracias Jordi voy a probar algunos de estos vinos para una comidida entre amigos
ResponEliminaPor cierto yo también soy de buen comer, me da igual comer bien o muy bien
Un saludo
Muchas gracias Jordi voy a probar algunos de estos vinos para una comidida entre amigos
ResponEliminaPor cierto yo también soy de buen comer, me da igual comer bien o muy bien
Un saludo