En aquest espai tindreu els comentaris i les imatges als events eno-gastròmics que hi assistiré.
________________________________
Aquí teniu les imatges del sopar amb el que
vam celebrar el 5è aniversari del COL·LECTIU AMICS DEL VI TE LA TERRA ALTA.
I recordeu que el millor vi és aquell que es comparteix...
___________________________________________________________________________________
Sopar del 5è Aniversari amb els vins de la Terra Alta que han triomfat el 2014
Divendres, 12 de desembre de 2014 a les 21,00 hores / Restaurant Nou Moderno, Vilalba dels Arcs
Aquest novembre s’han complit 5 anys
des de que aquest col·lectiu va iniciar les primeres passes per esdevenir un
club social entorn la cultura del vi a la comarca de la Terra Alta. Fins a 120
persones han pogut compartir la seva inquietud, sensibilitat o passió pel vi
dins de l’òrbita dels col·lectiu. I això s’ha de celebrar d’una manera
especial.
La trajectòria del col·lectiu s’ha desenvolupat durant
uns anys en que el vi de la Terra Alta ha estat objecte de nombrosos
reconeixements, alguns d’ells de gran importància en el panorama vinícola
nacional i internacional. Com sempre, estem molt orgullosos dels nostres vins.
La festa que us proposem per aquest 12
de desembre és bastant extraordinària, tant en número de vins -tots ells de la
Terra Alta, com en plats. No us la perdeu!
Els vins de la Terra Alta que han
triomfat el 2014:
La Serra blanc 2013 Garnatxa Blanca DO Terra Alta
(Herència Altes)
L’Avi Arrufi blanc 2012 Garnatxa Blanca DO Terra Alta
(Celler Piñol)
Edetària blanc 2012 DO Terra Alta (Edetària)
Sra. Carmen 2012 Garnatxa Negra DO Terra Alta (Vins del
Tros)
Mon Iaio Sisco 2012 Samsó DO Terra Alta (Celler Josep
Vicens)
Mil·lennium criança 2011 DO Terra Alta (Celler Xavier
Clua)
Plana d’en Fonoll Selecció 2006 DO Catalunya (Sant Josep
Vins)
Menú del sopar:
Crema de moniato al perfum de tòfona i cruixent de xistorra
Lasanya de boletus amb beixamel al cava
Mini raviolis cruixents de xai i quenelle de patata violeta
Tacos de pop amb pinzellada de parmentier de tomata i calamar
Llom de lluç amb julivert i niu cruixent
Rodo de vedella farcit amb verduretes i figa
caramel·litzada amb Garnatxa
Sorbet de pera regat amb digestiu aromàtic
Gelat de iogurt i maduixa cobert de xocolata blanca amb
galeta d'ametlla
Durant tot el sopar es servirà Cava Gasela Brut Nature
Informació important
sobre la convocatòria:
-Imprescindible
inscripció al telèfon 977438012 (Restaurant Nou Moderno).
-La data límit
d’inscripció és el dimecres 10 de desembre
-Preu per persona:
40,00 Euros (el pagament es farà al restaurant)
-Es demana puntualitat.
- L’organització es
reserva el dret a modificar la convocatòria
Amics/-gues del vi TERRA ALTA
TERRA | CULTURA | VI | GASTRONOMIA | OCI
http://amicsviterraalta.
_______________________________________________________
Sopar-tast amics de Vilalba
El passat 10 de maig ens vam reunir una vegada més, al restaurant
Nou Moderno (la nostra segona casa), els amics eno-gastronòmics de Vilalba.
Aquí teniu el document fotogràfic. Espero que xaleu tan com nosaltres ho vam fer amb aquests meravellosos plats i extraordinaris vins.
___________________________________________________________________________________
Sopar-tast
Els Jordis
26/04/2012 Casa Asun i
Jordi
Cuiner: Oriol Villarreal Martí
Cambrer de vins: Jordi Villarreal
Tema:
Montsant & Terra
Alta
Menú degustació i Maridatges
Tatin de mançana amb fetge confitat d’ànec
amb
Etim
verema tardana
“Phoskitos” de foie amb reducció de gerds, Pedro Ximénez i poma
amb
Ombra
Blanca 2010
Tàrtar fred de salmó fumat a la menta
amb
El
Quintà 2010
Magdalena salada amb crema de formatge de cabra
amb
Les
Sorts 2011 rosat
Gelatina de tomàquet amb truita de patata i fals caviar
amb
Bàrbara
Forés 2011 rosat
Filet de porc amb reducció de salsa d’Oporto
amb
Laurona 2006 i 2 Finques 2006
Coulant amb sopa de xocolata blanca, cruixent d’isomalt de
maduixa i sucre de taronja
amb
Equinox
vi dolç
Els vins
Vi
|
Varietats
|
Grau
|
Criança
|
Celler/Població
|
D.O.
|
Etim
|
Garnatxa Blanca
|
14%
|
Cooperativa FalsetMarça
Falset
|
Montsant
|
|
Equinox
|
Garnatxa Blanca
|
14%
|
Cooperativa
Batea
|
Terra Alta
|
|
Ombra
blanca 2010
|
Garnatxa Blanca
|
14%
|
5 mesos
|
La cova dels vins
Falset
|
Montsant
|
El Quintà
2010
|
Garnatxa Blanca
|
14%
|
5 mesos
|
Bàrbara Forés
Gandesa
|
Terra Alta
|
Les Sorts rosat
2011
|
Garnatxa negra
Samsó
|
13’5%
|
-
|
Celler del Masroig
El Masroig
|
Montsant
|
Bàrbara Forés rosat 2011
|
Garnatxa, Samsó i sirah
|
14%
|
-
|
Bàrbara Forés
Gandesa
|
Terra Alta
|
Laurona 2006
|
Garnatxa, Samsó
Merlot, Sirah i Cabernet
|
14’5%
|
12 mesos
|
Celle Laurona
Falset
|
Montsant
|
Carinyena 2 finques 2006
|
Samsó
|
14’5%
|
15 mesos
|
CoVilalba
Vilalba dels Arcs
|
Terra Alta
|
Aquí teniu les fotos:
__________________________________________________________________________________
Sopar-tast
amics de Vilalba
23/02/2012
Fa aproximadament sis anys que uns quants amics de Vilalba dels
Arcs, poble de la comarca de La Terra Alta a la província de Tarragona, amants
del bon menjar i millor beure ens reunim cada
un o dos mesos per tal de compartir un bon àpat maridat amb uns, a
priori, excel·lents vins.
El lloc és el restaurant Nou Moderno que forma
part de l’Hotel amb el mateix nom, situat a la població de Vilalba dels Arcs.
Aquest extraordinari local és regentat per un
parell de germans: la Rosa i el Josep Maria. La Rosa és la xef que desprès d’aquests
sis anys en cada sopar ens sorprèn amb unes magnifiques elaboracions i
presentacions.
Els seu germà a més de cap de sala és membre
d’aquest club ple de gent xerraire i sobre tot de gent alegre i amb bon humor.
Els passat dijous 23 de febrer vam celebrar una
d’aquestes reunions. En aquesta ocasió les garnatxes blanques de la nostra
comarca “La Terra Alta” eren les protagonistes.
Aquí teniu les imatges per evocar els moments
eno-gatronòmics
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada